Home / Winkels / Zeeman

Zeeman

Zeeman is de winkel voor kleding en textiel voor het hele gezin, zoals ondergoed, sokken, T-shirts, handdoeken en panty’s. Goede kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs. Hoe we dat doen? Door alles eenvoudig te houden. We beginnen met een slim ontwerp. Daarna gaan we het maken. Van goede materialen. En in grote aantallen. Bij fabrieken die we goed kennen. Zo weten we zeker dat alles verantwoord gemaakt is. En dat doen we voor zoveel mogelijk mensen. Zeeman heeft meer dan 1.300 winkels in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk en Luxemburg. Hiermee verwelkomen we ruim 70 miljoen tevreden klanten per jaar.

Steeds meer mensen ontdekken Zeeman.

We zijn er niet alleen voor klanten met een kleine portemonnee, maar ook steeds meer voor mensen die bewust voor ons kiezen. Klanten vinden naast een lage prijs ook belangrijk dat de kwaliteit goed is. En dat ons textiel op een verantwoorde manier wordt gemaakt. Daarom leggen we steeds vaker uit hoe we dat doen.

Onze lage prijs blijft de kern van onze formule.

Zeeman staat al sinds 1967 voor de laagste prijs. Dat veranderen we niet. Ons bedrijf is daar helemaal op afgestemd. Van inkoop tot en met vervoer en van winkelinrichting tot en met onze bedrijfskleding. We zijn en blijven een lage kosten organisatie.

We groeien in Europa.

Buiten de Benelux hebben we al veel winkels in Frankrijk en Duitsland. Daar zijn nieuwe winkels in Spanje en Oostenrijk bijgekomen. Ieder jaar worden zo'n vijftig nieuwe Zeeman winkels geopend. En dat zullen we de komende jaren blijven doen.

Zeeman. Zo eenvoudig kan het zijn.


Zeeman

Hogepad 1-75
7462TA  Rijssen
088 007 02 96
https://www.zeeman.com/nl/

Openigstijden

Maandag

09:00 - 17:00

Dinsdag

09:00 - 17:00

Woensdag

09:00 - 17:00

Donderdag

09:00 - 17:00

Vrijdag

09:00 - 17:00

Zaterdag

09:00 - 17:00

Zondag

Gesloten