Home / Faciliteiten

Faciliteiten

Uw boodschappen in één bezoek meenemen.

Dat kan bij het overdekte winkelcentrum De Hoge Wal.

Het winkelcentrum De Hoge Wal ligt in het hart van het centrum van Rijssen en is het enige overdekte winkelcentrum in Rijssen met daarbij de luxe dat u bij ons in de parkeergarage kunt parkeren.

U kunt er niet alleen terecht voor uw dagelijkse boodschappen van bakker, slager, supermarkt en drogist, maar ook voor dat leuke jurkje, die coole schoenen, de perfecte lingerie, huishoudtextiel, de pasfoto’s, homeopathische producten en veel meer.  Het bezoek aan De Hoge Wal kan gezellig beginnen of afgesloten worden bij Brasserie De Passage of bij Domino’s. Kortom, reden genoeg om met het hele gezin, vrienden of vriendinnen, heerlijk te winkelen in deze sfeervolle en aantrekkelijke overdekte winkelstraat.De sfeer van De Hoge Wal

Zelfstandige winkels, landelijke ketens, voordelige acties, leuke activiteiten, maatschappelijke betrokkenheid, lokale samenwerking: dát is De Hoge Wal. Als extraatje kan er direct onder het winkelcentrum geparkeerd worden en is het parkeren de eerste anderhalf uur gratis. De Hoge Wal is rolstoelvriendelijk en er is gratis Wifi. 

6 dagen in de week open

Winkelcentrum De Hoge Wal, in het hart van Rijssen, is zes dagen in de week open. Met elke dag interessante aanbiedingen en het hele jaar door leuke activiteiten. De ondernemers van De Hoge Wal vormen een actieve club, die zorgt voor aansprekende activiteiten, het hele jaar door.


Kortom, kom gezellig winkelen, proef de sfeer van De Hoge Wal. De ondernemers heten u van harte welkom!