Home / Winkels / Trekpleister

Trekpleister

Trekpleister, Altijd meer drogist voor jou!

Volgens ons verdient elke klant van jong tot oud, aandacht en die geven we graag. Wij gaan voor 100% tevreden klanten. Want wij weten dat aandacht geven, even meedenken en een positieve blik nét dat verschil maken. En vanzelfsprekend hebben wij altijd scherpe prijzen en aantrekkelijke acties. Wij zijn de drogist die graag meedenkt over vragen en die actief advies en hulp biedt op het gebied van persoonlijke verzorging, beauty en gezondheid. Ons vriendelijke en vakkundige medewerkers helpen daar graag bij. dit kan bij ons als geen ander, door de kleinschalige opzet van onze winkels en onze rol in de buurt.

Trekpleister is met bijna 200 winkels en zo'n 2000 medewerkers een belangrijke speler op de Nederlandse health & beautymarkt. Wekelijks bezoeken meer dan een half miljoen klanten onze drogisterijketen. Waarom? Omdat Trekpleister de voordelige buurtdrogist is, met aandacht voor haar klanten! 

Bij Trekpleister is altijd veel voordeel te behalen door veel acties, verrassende aanbiedingen, vaste lage prijzen en een grote variatie aan health & beautyartikelen en branchevreemde producten. Daarnaast maken de vriendelijk en deskundige medewerkers van Trekpleister het verschil. Zij staan altijd klaar om een deskundig advies te geven over onder andere schoonheids- en verzorgings-producten, zelfzorggeneesmiddelen, vitamines en voedingssupplementen. Trekpleister biedt een inpak- en stomerijservice, niet-goed-geld-terug garantie en je kunt je bestelde pakket op Trekpleister.nl in de winkel ophalen. Zo maakt Trekpleister haar motto meer dan waar: Trekpleister, Altijd meer drogist voor jou!

Trekpleister is een onderdeel van A.S. Watson Group. De A.S. Watson Group is werelds grootste internationale health & beauty retailer. Met meer dan 16.000 winkels en 12 retailmerken is de Group actief in 27 markten. Dagelijks wordt er naar gestreefd om het internationale netwerk en de O+O (Online & Offline) platformen verder te verstevigen. Hierdoor kunnen nog meer consumenten worden bereikt. 


Trekpleister

Hogepad 1-65
7462TA Rijssen
https://www.trekpleister.nl/

Openigstijden

Maandag

09:00 - 18:00

Dinsdag

09:00 - 18:00

Woensdag

09:00 - 18:00

Donderdag

09:00 - 20:00

Vrijdag

09:00 - 20:00

Zaterdag

09:00 - 18:00

Zondag

Gesloten