Home / Winkels / Matsi

Matsi

Wie zijn wij

Matsi.nl is een onderwijs initiatief van het ROC van Twente en CSG Reggesteyn in samenwerking met de gemeente Rijssen-Holten en de provincie Overijssel.

Matsi.nl is opgezet als community in winkelcentrum 'de Hoge Wal' in Rijssen, waar Onderwijs, Overheid en Ondernemers samenkomen. 

Centraal staat de uitspraak 'Mats ie mie? Mats ik oe!'. Door samen de handen in een te slaan willen wij ervoor zorgen dat leerlingen en studenten vaardigheden leren in de praktijk door bij lokale ondernemers aan de slag te gaan. 

Ons doel

Ons doel is om onderwijs en bedrijfsleven samen te brengen door leerlingen en studenten mee te laten kijken in de keuken van de Rijssense ondernemers. 
Met als leidraad praktische, levensechte opdrachten, die zijn uitgewerkt door mbo-studenten in samenspraak met de ondernemers, gaan de leerlingen en studenten in praktijk aan de slag bij de verschillenden ondernemers.
Leerlingen en studenten krijgen zo inzicht in de dagelijkse werkzaamheden bij verschillende ondernemingen. Van logistieke werkzaamheden tot administratieve taken. 
Door middel van deze samenwerking tussen het vmbo, het mbo en de bedrijven, hopen wij de jeugd te kunnen behouden voor ondernemend Rijssen. 

Community

Onderwijscommunity Matsi.nl is een plek in het centrum van Rijssen waar leerlingen, studenten en bedrijven samenkomen.  

Wat zijn de doelen van onderwijscommunity Matsi.nl?


Waar werken de leerlingen en studenten zoal aan bij Matsi.nl?

Heeft u ideeën of wensen voor levensechte opdrachten? Laat het ons weten via info@matsi.nl


Matsi

Hogepad 1-72
7461TA Rijssen
+31 6 343 178 11
info@matsi.nl
https://matsi.nl/

Openigstijden

Maandag

09:00 - 17:00

Dinsdag

09:00 - 17:00

Woensdag

09:00 - 17:00

Donderdag

09:00 - 17:00

Vrijdag

09:00 - 17:00

Zaterdag

09:00 - 17:00

Zondag

Gesloten