Het winkelcentrum De Hoge Wal ligt in het hart van het centrum van Rijssen en is het enige overdekte winkelcentrum in Rijssen met daarbij de luxe dat u bij ons in de parkeergarage kunt parkeren.
Het centrum heeft een breed sortiment winkels die u graag verwelkomen met wekelijks scherpe aanbiedingen. Onder het menu “winkels” ziet u welke winkels in ons winkelcentrum zijn gevestigd.De openingstijden van de winkels kunt u vinden op hun website. Deze kunt u bereiken via onze homepage door op het logo van betreffende winkel te klikken.

Alle winkels zijn aangesloten bij winkeliersvereniging “De Hoge Wal” waardoor zij samen acties en activiteiten kunnen organiseren en bijdragen aan een sfeervol en aantrekkelijk winkelen.
Zie voor laatste gegevens onder menu activiteiten.

  1. Het Bestuur:
  2. voorzitter:           Jan Spithoff
  3. secretaris:           Mervyn Huisman
  4. penningmeester:  Harold Derksen activiteiten:         Johnny Jansen
  5. secretaresse:      Agnes Jansen

 

 

 

 

Wat maakt ons winkelcentrum sterk:

Ligging:  In hart van Rijssen

Parkeren: Overdekt parkeren.  De parkeerkelder met rechtstreeks opgang, via de roltrap, naar de winkels.

Acties: Alle winkels hebben gezamenlijke acties en individuele acties voor hun klanten.

Sortiment: Het centrum telt 17 winkels voor uw wekelijkse boodschappen maar ook voor kleding, tassen, speciale producten, reizen enz. met een goede prijs en kwaliteit verhouding.
   
Rustpunt: Het centrum kent 2 rustpunten waar u na het winkelen of zomaar even langs kunt komen voor een drankje of versnapering bij brasserie "De Passage" of bij Bakker Bart.